کفپوش اداری
استفاده از کفپوش ها تنها به منازل مسکونی محدود نمیشود بلکه امروزه بیشتر در محیط ها اداری و تجاری با این نوع کفپوش ها روبه رو هستیم . انتخاب کفپوش اداری مناسب از دغدغه های اصلی مدیران ادارات میباشد که علاوه به مقرون به صرفه بودن آن ها باید جلوه خوبی از نظر مشتری داشته باشد .
در این مقاله قصد داریم راههای انتخاب کفپوش مناسب برای محیط اداری و انتخاب بهترین برند پارکت را به شما آموزش دهیم تا بتوانید بهترین گزینه را انتخاب کنید
چرا باید برای محیط اداری کفپوش تهیه کنیم ؟
خرید کفپوش برای ساختمان های اداری به دو جهت حائز اهمیت است .
- اول اینکه یک محیط اداری با دکوراسیون جذاب میتواند بر ذهن مشتری تاثیر بگذارد و حس خوبی از همکاری با شما داشته باشد بنابراین انتخاب یک کفپوش مناسب میتواند در جذب مشتری شما تاثیر گذار باشد
- دوم اینکه استفاده از کفپوش های اداری همانطور که بر ذهن مشتری تاثیر گذار است میتواند تاثیر مثبتی بر روحیه کارمندان داشته باشد .
چطور کفپوش اداری مناسب انتخاب کنیم ؟
انتخاب کفپوش اداری کمی با انتخاب کفپوش برای محیط مسکونی متفاوت است ، از این جهت که برای محیط های اداری با اتاق های زیادی روبه رو هستیم باید اتاق به اتاق مناسب با کاربری آنها کفپوش را انتخاب کنیم . به طور مثال اتاق مدیریت باید از جذاب ترین نوع کفپوش مانند پارکت لمینت یشیل از نظر ظاهری انتخاب شود مانند و یا اتاق کارمندان بهتر است از انواع موکت ها اداری یا پارکت هایی که مقاومت آنها از بقیه فضا ها بیشتر است استفاده شود .
انواع کفپوش اداری چه ویژگی هایی دارد؟
تمامی کفپوش های اداری داری یک سری ویژگی های خاص میباشند که این ویژگی ها باعث شده به آنها کفپوش اداری گفته شود .
- داشتن استحکام و دوام در رفت و آمد زیاد : مهم ترین ویژگی کفپوش های اداری طول عمر بالا در برابر تردد زیاد است . همانطور که میدانید در یک محیط اداری ممکن روزانه بیش از صد ها نفر تردد داشته باشند بنابراین در صورت عدم انتخاب درست این پاکت ها باید هر ساله برای تعمیر یا تعویض پارکت هزینه کنیم .
- جذابیت بصری : اکثر کفپوش های اداری دارای زیبایی و نمای جذابی هستند به طوری مناسب فضای اداری باشد و محیط کار ما را دلنواز کند .
- عایق صدای فوق العاده ای باشد : واضح است که در محیط های اداری سروصدا بسیار است به همین دلیل این نوع کفپوش ها باید عیق خوبی برای صدا باشد که میتوان از موکت های اداری استفاده کرد .
- قابلیت شستشوی مرتب : به دلیل تردد زیاد در محیط اداری هر نوع کفپوشی که استفاده کنیم زود کثیف میشود بنابراین باید قابلیت شستوشو داشته باشند پینهاد میکنیم در این زمینه از کفپوش های پی وی سی و کفپوش های بیمارستانی استفاده کنید .
چند نوع کفپوش اداری داریم ؟
کفپوش های اداری دارای انواع مختلفی هستند که به آن اشاره میکنیم :
موکت اداری
این نوع کفپوش ها مناسب برای اداراتی هستند که تعداد کارمندان زیاد است و سرو صدای زیادی در محیط است . استفاده از موکت اداری میتواند به عنوان نوعی عایق صدا عمل کند و از پیچیدن صدا در محیط جلوگیری کند .
موکت تایل اداری
همانطور که از اسم این موکت مشخص است به صورت قطعات کوچک و مربعی شکل برش داده شده اند که در طرح ها و رنگ های گوناگونی در بازار وجود دارند. از مزیت این موکت این است که در زمان آسیب دیدن بحشی از موکت به تعویض قطعه به راحتی امکانپذیر است و نیازی به تعویض کل موکت نیست.
موکت رول
یکسری از موکت ها هستند که به صورت رولی به فروش میرسند (دارای ابعاد و عرض بزرگی می باشند). الیاف این نوع موکت نسبت به موکت تایل دارای تراکم بالاتری می باشد و همین جزو مزایای این موکت است زیرا دیرتر دچار فرسودگی و ساییدگی می شود.
کفپوش pvc
کفپوش های پی وی سی به دو ویژگی مهم معروف هستند : یکی ضد آب بودن پارکت آنها و یکی مقاومت بالا آنها در برابر تردد بنابراین هردو لازمه کفپوش اداری را دارد . همچنین به دلیل حالت منعطف تری که دارند سبب می شود که کارمندان در طول روز و راه رفتن در اتاق و راهروها، احساس خستگی کمتری در پا داشته باشند .یکی از پرکاربردترین کفپوش های pvc، کفپوش الواری کلاسیک می باشد.
کف پوش اپوکسی
این نوع کفپوش ها نوعی رزین هستند که روی کف بتنی اجرا میشود میتوان گفت مقاومت ترین نوع کفپوش ها هستند اما کفپوش اپوکسی به دلیل سخت بودنشان ممکن است موجب خستگی در اثر راه رفتن شود .
کف پوش وینیل
یکی دیگر از کفپوش های منایب برای محیط اداری کفپوش وینیل میباشد این نوع کفپوش ها ظاهری شبیه سنگ یا چوب دارند از نظر قیمت مقرون به صرفه هستند و همچنین شرایط نصب آن ساده است
کفپوش لمینت
انتخاب کفپوش لمینت از این جهت برای محیط اداری گزینه خوی است که دست شما را در انتخاب انواع آن باز میگذارد فقط دقت داشته باشید کفپوش لمینت هایی که انتخاب میکند دارای ضریب سایشی خوبی باشد.
کفپوش سرامیک
از پرکاربردترین کفپوش ها میتوان به کفپوش سرامیکی اشاره نمود. این کفپوش به راحتی قابل تمیزشدن می باشد و دیرتر دچار ترک خوردگی و آسیب می شوند. از معایب این کفپوش میتوان به سُر بودن، عدم عایق صدا اشاره نمود. همچنین استفاده از این کفپوش برای مکانهای مرطوب مناسب نیست.
کفپوش اداری سنگ
کفپوش اداری از جنس سنگ را شاید در کمتر جایی دیده باشید؛ این دسته از کفپوش ها با این که ظاهر طبیعی و لوکسی را برای محل کار شما فراهم می آورند؛ اما گزینه ایده آلی برای تمامی افراد نیستند و با توجه به این که از سنگ های طبیعی به تولید می رسند علاوه بر ظاهر زیبایی که دارند کاملا سازگار با محیط زیست هستند و تحت هیچ شرایطی گرد و خاک و آلودگی را به خود جذب نمی کنند.
کفپوش اداری چوبی
کفپوش های اداری چوبی دسته ای دیگر از انواع کفپوش های پرطرفدار و مدرن هستند که با تمام سبک دکوراسیون ها جور در می آیند و با توجه به این که اغلب از چوب درخت بامبو به تولید می رسند در هر فضایی که استفاده شوند موجب زیبایی هر چه بیشتر آن می شوند و از ویژگی های خوبشان می توان به سازگاری با محیط زیست، ظاهر زیبا و چشم گیر، بدون حساسیت، دوام بالا و ... اشاره داشت؛ به جهت مشاهده مدل های مختلف این جنس از کفپوش ها و خرید کفپوش اداری طرح چوب بر روی لینک کلیک نمایید.
کفپوش اداری ارزان
انتخاب کفپوش اداری ارزان یکی از موضوعاتی است که بیشتر افراد به دنبال آن هستند زیرا با شرایط اقتصادی امروزی باید مقرون به صرفه ترین گزینه را انتخاب کرد . باید گفت پیدا کردن کفپوش مناسب برای محیط اداری که بتواند نیاز های مارا پاسخگو باشد و در عین حال ارزان باشد کمی سخت است . اما قصد داریم برخی ازآنها که مقرون به صرفه تر است را به شما معرفی کنیم .
در انواع کفپوش ها ذکر شده پارکت لمینت های که مقاومت خوبی دربرابر تردد دارند و همچنین موکت های اداری میتواند انتخاب خوبی و مقرون به صرفه ای باشد .
قیمت کفپوش اداری
قیمت کفپوش های اداری به عوامل زیادی بستگی دارد که در این قسمت به آن اشاره میکنیم :
- کیفیت : کیفیت یک کفپوش خوب مهم ترین عامل تاثیر گذار بر قیمت آنها میباشد
- برند : برندی که برای کفپوش انتخاب میکنیم دومین عامل تاثیر گذار در این زمینه است
- طرح : طرح ساده ممکن است در برخی موارد ارزان تر از پارکت های طرح دار باشد
خرید کفپوش اداری
اگر به دنبال بهترین کفپوش اداری از جمله موکت اداری و پارکت لمینت اداری هستید میتوایند به فروشگاه رونیا مراجعه کنید تا بتوانید با مشاهده کامل تمام مشخصات و ویژگی های کفپوش ها گزینه مناسبی را انتخاب کنید .
نکات خرید کفپوش اداری
در زمان خرید کفپوش اداری باید به نکات زیادی توجه داشته باشید که بهترین انتخاب را برای خود رقم بزنید که در ادامه به چند نمونه از مهم ترین این نکات اشاره خواهیم کرد.
- در زمان خرید کفپوش اداری به تردد در این مکان ها توجه داشته باشید؛ اگر می بینید که محیط پر رفت و آمدی دارید، از کفپوش هایی استفاده کنید که درجه سایشی بالایی دارند و در برابر هر گونه ضربه و فشار از خود مقاومت بالایی نشان می دهند و به راحت ترین شکل ممکن تمیز می شوند.
- به ضد آب بودن کفپوش ها در زمان خرید و انعطاف پذیری بالای آن ها توجه داشته باشید؛ کفپوشی که برای محیط های اداری استفاده می شود باید به راحتی شسته شود.
- برای محیط های اداری پر رفت و آمد از کفپوش های اپوکسی استفاده کنید؛ زیرا این کفپوش ها مقاومت سایشی بالایی دارند، به راحتی تمیز می شوند و در برابر ضربه و فشار پایدار هستند.
- برای پوشش کف ادارات از کفپوش هایی استفاده کنید که سر نیستند و در برابر خط و خش از خود مقاومت بالایی نشان می دهند.
- به طرح و رنگ کفپوش در زمان خرید توجه داشته باشید و طرح و رنگ این پوشش دهنده ها را طوری انتخاب کنید که با رنگ های به کار رفته در محیط تان همخوانی داشته باشند.
- به جنس کفپوش توجه داشته باشید و کفپوش هایی با کیفیت بالا را خریداری کنید تا بتوانید تا سال های سال از آن ها استفاده نمایید.
- کفپوش های اداری به دلیل تنوع بالایی که دارند از قیمت های متفاوت برخوردار می باشند که توجه به قیمت آن ها در زمان خرید اهمیت زیادی دارد.
تمام نکات گفته شده به شما کمک می کنند که انتخاب بهتری را برای خود رقم بزنید، پس به آن ها توجه زیادی داشته باشید.