آشنایی با چسب پارکت چوبی و لمینت
چسب پارکت چوبی و لمینت یکی از لوازم مورد نیاز برای نصب پارکت در منزل و محیط کار می باشد. یکی از زیباترین کفپوش های ساختمانی، پارکت چوبی است که فضایی گرم و صمیمی در محیط منزل شما به وجود می آورند. کیفیت نصب و اتصال آن ها بر سطوح مورد نظر یکی از مولفه های اساسی برای استفاده از آن ها محسوب می شود. در این زمینه از چسب پارکت چوبی و لمینت استفاده می کنند که سبب حفظ دوام و مقاومت پارکت مورد نظر خواهند شد.
انواع چسب پارکت چوبی و لمینت هر یک با مشخصات و ویژگی های به خصوصی ارائه می شوند و موارد کاربرد آن ها با هم متفاوت است. از برخی از چسب های پارکت برای چسباندن سنگ نیز استفاده می کنند. این چسب ها انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند. در ادامه با تعاریف و مشخصات چسب پارکت چوبی و لمینت آشنا می شویم.
معرفی چسب پارکت لمینت
چسب پارکت چوبی و لمینت در میان مواد پلی یورتان دو جزیی جای می گیرند. مقاومت دمایی بالای این مدل چسب از مهمترین نقاط قوت این محصولات محسوب می شود. این محصولات برای انواع کفپوش و پارکت به کار می روند و استفاده از آن ها برای همه مدل های این کف پوش ها عمومیت دارد. چسب پارکت چوبی و لمینت بدون حلال مورد استفاده قرار می گیرد و ماندگاری آن طولانی مدت است.
چسب پارکت چوبی و لمینت بر پایه مواد رزینی ساخته می شود و در رنگ های قهوه ای و سفید در بازار موجود می باشد. برای اعمال چسب پارکت چوبی و لمینت بر سطوح مورد نظر از ابزار و یراق به خصوصی نیز استفاده می کنند. در این زمینه استفاده از فرچه های مخصوص چسب ضرورت دارد. هر قوطی از این چسب ها در حدود 3 متر مربع از پارکت را پشتیبانی می کند. به همین خاطر استفاده از آن ها بسیار به صرفه و اقتصادی است.
اصولا چسب لمینت پارکت را در محیط خنک نگهداری می کنند. در استفاده از این محصولات باید به برخی نکات ایمنی دقت داشته باشید. این محصولات نباید به صورت مستقیم با چشم و پوست شما تماس داشته باشند و در صورت تماس با این بخش های بدن باید به سرعت محل تماس را شست و شو دهید.
بیشتر بخوانید : فروشگاه پارکت غرب تهران
معرفی چسب پارکت چوبی
چسب پارکت چوبی و لمینت هر یک ویژگی های منحصر به فردی دارد. چسب های چوبی در مدل های پایه آب و پلی یورتان ارائه می شوند و موارد استفاده هر یک از آن ها بسیار متنوع است. همچنین این مواد صنعتی به دو دسته تک جزیی و دو جزیی نیز تقسیم بندی می شوند. چسب های تک جزیی، با ترکیب رزین پایه و مواد هاردنر، مورد استفاده قرار می گیرند. این چسب ها را به صورت مستقیم بر سطوح مورد نظر اعمال می کنند و این مسئله در وقت و زمان نصابان صرفه جویی می کند.
بسیاری از نصابان به دلیل کاربری ساده چسب های دو جزیی با وجود قیمت و هزینه بالای این محصولات، به استفاده از آن ها می پردازند. چسب های دو جزیی نیز با مزیت های فراوان ارائه می شوند. این چسب ها برای مکان های پرتردد بیشتر کارایی دارند. در مکان هایی که میزان ارتعاشات بیشتر از حد معمول است، اغلب استفاده از این مدل چسب چوبی متداول می باشد. مقاومت این مواد در برابر رطوبت نیز از مزایای مهم استفاده از آن ها محسوب می شود. استفاده از این مواد برای چسباندن پارکت کمی زمان بر است. اما در عوض مدت ماندگاری آن بیشتر از مدل پیشین می باشد.
همچنین در ترکیب چسب های دو جزیی باید به نسبت ترکیب مواد و مرحله استفاده از هر یک از آن ها دقت داشته باشید و بر اساس استانداردهای موجود هر یک از آن ها را مورد استفاده قرار دهید. در ادامه با روش استفاده از این چسب ها بیشتر آشنا می شوید.
بیشتر بخوانید : بهترین مارک پارکت لمینت
روش استفاده چسب پارکت چوبی و لمینت
چسب پارکت چوبی و لمینت نحوه کاربرد به خصوصی دارند. برای استفاده از هر یک از این چسب ها باید ابتدا زیرسازی مورد نیاز را بر سطوح مورد نظر انجام دهید. برای انجام زیرسازی مورد نظر، باید چسب را به مقدار مورد نیاز بر روی سطوح ریخته و سپس با استفاده از شانه مخصوص یا لیسه آن را پخش کنید. ضخامت چسب زیرسازی باید به اندازه استاندارد تعیین شود. پس از گذشت 2 الی 10 دقیقه پارکت های چوبی را در محل های مورد نظر بچسبانید.
در نظر داشته باشید که در استفاده از هر یک از انواع چسب پارکت چوبی و لمینت، میزان چسب مورد استفاده باید به اندازه باشد، در غیر این صورت پس از اتصال پارکت ها به کف ساختمان، چسب از دو طرف آن بیرون می زند و ظاهری نازیبا بر سطح پارکت های شما ایجاد خواهد کرد. همچنین وجود این قسمت ها سبب آسیب سمباده مخصوص خواهد شد آشنایی با چسب پارکت چوبی و لمینت.
نکات مهم استفاده از چسب های پارکت چوبی و لمینتی
چسب پارکت چوبی و لمینت از مهمترین مواد مورد نیاز برای نصب پارکت ها به شمار می روند. اما در استفاده از هر یک از این مواد صنعتی باید به برخی فاکتورها دقت داشته باشید. در وهله اول از رقیق کردن هر یک از چسب های لمینتی یا چوبی با تینر و یا نفت خودداری کنید.
این کار عواقب خطرناکی برای سلامت شما به همراه دارد و تاثیر گذاری چسب را نیز کاهش می دهد. استفاده از وسایل ایمنی مانند ماسک و دستکش برای استفاده از هر یک از چسب های یاد شده نیز از اصول اولیه کار محسوب می شود. چسب پارکت چوبی و لمینت زمان سفت شدن به خصوصی دارد؛ به این معنا که مدت زمان مورد نیاز برای خشک شدن چسب در هر یک از این مواد و برندهای مختلف آن ها منحصر به فرد است. به همین خاطر در حین خرید هر یک از این چسب ها باید در رابطه با این بازه های زمانی اطلاعاتی به دست آورید.
زیرسازی برای اعمال هر یک از این چسب ها یک فرایند بسیار ضروری محسوب می شود. اعمال زیرسازی برای جلوگیری از مرطوب بودن سطح مورد نظر نیز از موارد بسیار ضروری است. همچنین در نظر داشته باشید که سطح مورد نظر برای نصب پارکت باید کمی زبر باشد.
یک نظر در “آشنایی با چسب پارکت چوبی و لمینت”
سلام یه سوال دارم اگر یه بخشی از پارکت آسیب ببینه میشه به اندازه همون قسمت برش زد و با چسب چسبوند و جایگزین کرد یا کل اون تکه پارکت باید تعویض بشه؟