مشاهده همه 10 نتیجه

کفپوش بیمارستانی

بدون شک حداقل یکبار هم که شده به بیمارستان ها و مراکز درمانی سری زده اید؛ اگر توجه کرده باشید، حتما می دانید که برای پوشش کف این مکان ها از کفپوش های خاص با ویژگی های منحصر به فرد استفاده می شود که به آن ها کفپوش بیمارستانی می گویند؛ این کفپوش ها در متنوع ترین طرح و رنگ های ساده به تولید می رسند که بالاترین مقاومت را دارند و مهم ترین ویژگی شان این است که از خاصیت آنتی باکتریال برخوردار هستند و در تمام بخش های یک بیمارستان به جهت پوشش کف مورد استفاده قرار می گیرند.

کفپوش بیمارستانی نیز باید آنتی باکتریال و بدون درز باشد تا هیچگونه آلودگی را به خود جذب نکند. دو نوع کفپوش بیمارستانی وجود دارد که یک نوع از آن مخصوص اتاق عمل و نوع دیگر مخصوص دیگر بخش ها میباشد. البته کفپوشی که در اتاق عمل به کار میرود قابلیت آنتی استاتیک دارد.

کفپوش بیمارستانی چه ویژگی هایی دارد؟

کفپوش بیمارستانی در برخورد با آب هیچگونه جذبی از خود نشان نمیدهد و همین عامل باعث میشود تا از ورود باکتری به داخل کفپوش تا حد زیادی جلوگیری شود. کفپوش بیمارستانی وزن کمی دارد و برای انتقال آن به هیچگونه مشکلی بر نخواهید خورد. میتوانید به راحتی کفپوش را به مکان دیگر انتقال داده و شستشو دهید. دوام کفپوش های بیمارستانی نسبت به سایر کفپوش ها بسیار بالاتر است و به حدود ۲۰ سال و یا بیشتر میرسد و مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و همچنین برخورد اشیا نوک تیز دارد که همین موضوع باعث شده تا عمر بالایی داشته باشد.

چرا استفاده از کفپوش بیمارستانی ضرورت دارد؟

کفپوش هایی که در بیمارستان ها استفاده می شوند باید کاملا آنتی باکتریال باشند و در سطح ایمنی بالایی قرار گرفته باشند؛ این دسته از پوشش های کف در برابر انواع آسیبات و ضربه ها بسیار محکم و مقاوم هستند و به دلیل متریال هایی که در ساخت شان به کار گرفته شده است امکان شست و شو بسیار راحتی دارند.

یکی از بهترین ویژگی هایی که می توان برای کفپوش بیمارستانی در نظر گرفت، لیز نبودن آن ها می باشد که ایمنی بالایی دارند و به هیچ عنوان باعث صدمه به کادر بیمارستان و بیماران نمی شوند.

معرفی انواع کفپوش بیمارستانی

کفپوش های بیمارستانی در انواع مختلفی به تولید می رسند و تنها قابل استفاده در مراکز درمانی هستند؛ این نوع کفپوش ها به دو شکل تایل و رولی به تولید می رسند که به جهت گسترده بودن مراکز درمانی، در بیمارستان ها اغلب از نوع رولی محصولات نام برده استفاده می کنند که هم راحت تر نصب می شوند و هم این که پروسه نصب را کوتاه تر می کنند و می توانند که مساحت بیشتری را پوشش دهی کنند.

در معرفی انواع کفپوش های بیمارستانی می توان به کفپوش آنتی استاتیک ، کفپوش ضد الکتریسیته و کفپوش کانداکتیو اشاره داشت که هر کدام از این پوشش ها برای پوشاندن کف قسمت های مختلفی از مراکز درمانی و بیمارستان ها استفاده می شوند و نمامی آن ها خاصیت آنتی باکتریالی دارند.

در انتخاب کفپوش بیمارستانی باید به چه نکاتی توجه داشت؟

  • کفپوشی که برای بیمارستان انتخاب می کنید باید به صورت رولی باشد تا هم قیمت آن به صرفه تر در نظر گرفته شود و هم این که نصب آسوده تری داشته باشد.
  • کفپوش های بیمارستانی باید از مقاومت و دوام بالایی در برابر شوینده ها و فشار برخوردار باشند؛ از این رو بهتر است که برای پوشش کف بیمارستان از کفپوش های پی وی سی استفاده کنید.
  • به طرح و رنگ کفپوش های بیمارستانی اهمیت دهید و کفپوش هایی را انتخاب کنید که در عین سادگی زیبا هستند و می توانند فضای جذاب و آرامبخشی را برای این محیط ها به وجود آورند.

مزایای استفاده از کفپوش بیمارستانی

استفاده از کفپوش بیمارستانی برایتان مزیت های زیادی به همراه دارد که در ادامه ما اشاره ای به مهم ترین آن ها خواهیم کرد.

  • سطح این کفپوش ها بسیار صاف و یکپارچه می باشد که بدون هیچ خلل و فرجی هستند.
  • برخورداری از خاصیت آنتی باکتریال و آنتی استاتیک از دیگر مزیت های خوب استفاده از کفپوش بیمارستانی است.
  • این کفپوش ها از وزن و حجم سبکی برخوردار هستند و گرد و خاک به هیچ عنوان قابلیت نفوذ در آن ها را ندارد.
  • طول عمر بالا و عدم جذب مایعات از دیگر مزیت های استفاده از کفپوش بیمارستانی می باشد.
  • برخورداری از مقاومت سایشی بالا و ضد خش بودن
  • مقاومت در برابر انواع مواد شیمیایی و مواد ضد عفونی کننده

نحوه نصب کفپوش بیمارستانی

نحوه نصب کفپوش بیمارستانی بسیار راحت است به این صورت که بعد از انجام عمل زیرسازی باید با چسب پلی اورتان کف را بپوشانید و بعد از این کار کفپوش را روی چسب ها قرار دهید و در انتها هم تمام درزهایی که وجود دارند را با استفاده از درزگیر از بین ببرید.

انواع کفپوش بیمارستانی از نظر ساختار

کفپوش های بیمارستانی از نظر ساختار به دو دسته تک لایه و دو لایه طبقه بندی می شند که در توضیحات مختصری راجع به هر یک از آن ها می دهیم.

  • کفپوش های بیمارستانی تک لایه: این نمونه از کفپوش های بیمارستانی با متریال هایی نظیر پی وی سی و فیلرها به تولید می رسند که قیمت بسیار ارزانی دارند و استفاده از شن، ماسه و گچ در ساختار آن ها رایج است و مهم ترین مزیت آن ها قیمت پایین شان می باشد؛ اما به دلیل استفاده از شن و ماسه در ساختار این محصولات کیفیت و مقاومت شان تا حدی کاهش می یابد و به مرور زمان با به وجود آمدن تغییراتی در آن ها مانند خط و خراش ساختارشان از بین می رود و به محلی برای رشد میکروب ها تبدیل می شوند.
  • کفپوش های بیمارستانی دو لایه: این نمونه از کفپوش های بیمارستانی از مقاوم ترین و با کیفیت ترین کفپوش ها هستند که ساختاری دو لایه دارند و با مواد پی وی سی خالص به تولید می رسند که ساختار آن ها این گونه بوده که در قسمت زیرین آن ها مواد پلاستیکی، در قسمت میانی پشم شیشه و در بخش بیرونی پی وی سی خالص قرار می گیرد.

کفپوش های دو لایه بیمارستانی در برابر هر گونه خط و خراش بیشترین مقاومت را دارند و به هیچ عنوان آب و رطوبت را جذب نمی کنند و مهم ترین عیب شان این است که از قیمت بالایی برخوردار هستند و کار نصب شان نیز کمی زمان بر خواهد بود.

قیمت کفپوش بیمارستانی چقدر است؟

قیمت کفپوش بیمارستانی با توجه به دو لایه یا تک لایه بودن آن مشخص می شود که معمولا نوع دو لایه این محصولات از قیمت بالاتری برخوردار هستند؛ اما پرامترهایی وجود دارند که قیمت کفپوش بیمارستانی را تحت تاثیر قرار می دهند که در معرفی آن ها می توان به جنس و کیفیت کفپوش، برند تولیدی، طرح و رنگ، متراژ و ... اشاره داشت که هر چقدر جنس و کیفیت کفپوش بهتر باشد، برند تولیدی آن معتبرتر، طرح و رنگ آن خاص تر و متراژ آن بیشتر باشد هزینه خرید کفپوش بالاتر خواهد رفت؛ برای دریافت اطلاعات دقیق تر از قیمت ها می توانید با شماره تلفن های درج شده در همین صفحه تماس بگیرید.

خرید کفپوش بیمارستانی

فروشگاه های زیادی وجود دارند که شما می توانید کار خرید کفپوش بیمارستانی را از آن ها انجام دهید؛ اما یکی از معتبرترین این فروشگاه ها، فروشگاه طراحی دکوراسیون داخلی رونیا است که از طریق آن می توانید به طیف وسیعی از انواع کفپوش ها اعم از کفپوش های بیمارستانی دسترسی پیدا کنید و خریدی رضایت بخش و مقرون به صرفه را برای خود رقم بزنید.

برای ارتباط با تیم فروش و مشاوران ما در رونیا بهتر است که از راه های ارتباطی زیر استفاده کنید.

آدرس ما جهت خرید حضوری

  • شعبه تهران . فلکه دوم صادقیه . برج گلدیس . طبقه 11 واحد 7 ( پارکینگ عمومی دارد )
  • شعبه کرج: شهرک ویلایی مهندسی زراعی، میدان ورزش 09123667264 ( 10 الی 14 ، 16 الی 21 )

شماره تماس ما:

  •  09121996816  –  021-44288929