سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ
کالا برای:

کفپوش

10 / 10
از 1 کاربر
مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

کفپوش زیبایی ویژه ای را به فضای داخلی شما ایجاد می نماید. قبل از اینکه نسبت به خرید کفپوش پی وی سی اقدام کنید باید در نظر داشته باشید که علاوه بر قیمت کفپوش، دوام و طول عمر کفپوش نیز بسیار حائز اهمیت است.

خرید کفپوش

خرید کفپوش مناسب که دارای کیفیت عالی و نیز دوام بالایی را داشته باشد نیاز به داشتن و تخصص در زمینه کفپوش می باشد و انواع مختلف کفپوش سه بعدی ، کفپوش پی وی سی ، کفپوش اپوکسی هر یک با تفاوت هایی همراه می شوند.

کف پوش

کف پوش زیبایی ویژه ای را به کف خانه شما و یا نیز محیط اداری و تجاری شما خواهد بخشید. کف پوش امروزه به دلیل کیفیت بالا و نیز مزایایی که در مقابل سرامیک و نیز دیگر متریالی که برای کف خانه استفاده می شود کاربری بالایی را به خود اختصاص داده است.

معرفی انواع کفپوش

انتخاب کفپوش از مهم ترین مراحل ساخت یا بازسازی منازل و ادارات می باشد؛ در انتخاب کفپوش باید محصولی را انتخاب کنید که متناسب با بودجه و نیاز شما باشد؛ به این موضوع توجه کنید که کفپوش ها ظاهر منزل یا محل کار شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهند، پس سعی کنید که کفپوش های مورد مصرف خود را با دکوراسیون محیط هماهنگ نمایید.

کفپوش ها در انواع مختلفی به تولید می رسند که در ادامه ما به معرفی انواع کفپوش می پردازیم تا انتخاب را برای شما ساده تر و راحت تر نماییم.

  • کفپوش چوبی: کفپوش های چوبی از آن دسته محصولاتی هستند که در هر مکانی که برای پوشش کف استفاده شوند ظاهر آن را از این رو به آن رو می کنند؛ این نوع کفپوش ها همان طور که نام شان ذکر می کند از چوب ساخته می شوند که به دلیل ظاهر جذاب و ماندگاری بالایی که دارند این روزها ترند شده اند و به وفور از آن ها استفاده می شود. کفپوش های چوبی با چوب های درختانی همچون بلوط و گردو ساخته می شوند که قیمت بالایی هم دارند و تنها مناسب استفاده برای کف اتاق های خواب و سالن پذیرایی می باشند و از آن ها نمی توان در محیط های دارای رطوبت استفاده نمود.
  • کفپوش لمینت: کفپوش لمینت در ظاهر شبیه به چوب، سنگ یا کاشی است که جزو مقرون به صرفه ترین نوع کف پوش ها به شمار می آید و از ویژگی های خوب آن این است که در برابر خط و خش، رطوبت، ضربه مقاوم می باشد و در ضمن عایق گرما و صدا نیز است.
  • کفپوش PVC: اگر از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارید از کفپوش های مجلل و در عین حال بادوام برای منزل یا محیط کار خود استفاده کنید، خرید کفپوش های پی وی سی برایتان بهترین گزینه خواهد بود؛ چرا که این کفپوش ها هم قیمت مقرون به صرفه ای دارند و هم این که در برابر رطوبت، خط و خش، ضربه و لکه نیز مقاوم هستند و تنوع بالایی در طرح و رنگ دارند.
  • کفپوش بتنی: کفپوش های بتنی مانند همان کاشی و سرامیک هستند که از لحاظ مقاومت و دوام در سطح بالایی قرار دارند و بیشتر برای خانه های مدرن مورد استفاده قرار می گیرند؛ به علت این که سطح کفپوش های نام برده بسیار سفت و محکم است در صورتی که جسمی روی آن ها بیفتد به شدت می شکند به همین منظور انتخاب آن ها برای پوشاندن کف آشپزخانه یا مکان هایی که کودکان و سالمندان در آن حضور دارند انتخاب درستی نیست.
  • کفپوش اپوکسی: کفپوش های اپوکسی که به آن ها کفپوش های پلیمری یا رزینی می گویند نمونه ای از کفپوش ها به شمار می آیند که متشکل از دو قسمت رزین و هاردنر هستند و بیشتر برای پوشاندن کف مکان هایی مناسب می باشند که تردد در آن ها زیاد است. این گونه کفپوش ها هیچ گونه آلودگی را به کف انتقال نمی دهند و از مزایای خوبشان این است که در برابر لکه مقاوم هستند و تمیز کردن آن ها به راحت ترین شکل ممکن می باشد.
  • کفپوش سه بعدی: کفپوش های سه بعدی دسته ای دیگر از کفپوش ها هستند که زیر مجموعه کفپوش های اپوکسی به شمار می آیند که اگر دیده باشید، دارای تصاویر سه بعدی هستند و استحکام بالایی دارند و در هر کجایی که استفاده شوند جذابیت بصری و زیبایی آن مکان را چندین برابر افزایش می دهند.

قیمت انواع کفپوش منزل

حالا که با انواع کفپوش منزل آشنا شدید باید بدانید که قیمت انواع کفپوش منزل با توجه به پارامترهای مختلفی تعیین می شود که در ادامه به عمده ترین آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • سطح کیفی یکی از اصلی ترین فاکتورهایی است که قیمت کفپوش منزل را تحت تاثیر قرار می دهد به این صورت که به هر میزانی که شما از کفپوش های با کیفیت تر مانند کفپوش پی وی سی استفاده کنید باید هزینه بیشتری را هم برای خرید آن ها بپردازید.
  • طرح کفپوش از دیگر عواملی است که بر روی قیمت نهایی کفپوش منزل اثر می گذارد؛ معمولا کفپوش ها در طرح های ساده تولید می شوند؛ اما اگر شما قصد سفارش طرح های پیچیده تر آن ها را داشته باشید، باید پول زیادی را برای این کار کنار بگذارید.
  • برندهای مطرح زیادی در داخل و خارج کشور مشغول تولید انواع کفپوش منزل هستند که هر کدام از آن ها برای تولید این محصولات از استانداردها و فناوری های خاص استفاده می کنند و هر چه که کیفیت محصولات تولیدی در یک برند مطرح بالا باشد قیمت کفپوش نیز بالا خواهد رفت.
  • انواع کفپوش منزل در کشور در دو نوع داخلی و خارجی به بازار عرضه می شوند که کفپوش های خارجی نسبت به نوع داخلی خود قیمت گران تری دارند.

در ادامه به لیست قیمت انواع کفپوش منزل توجه داشته باشید تا بتوانید براساس بودجه خود تصمیم درستی در انتخاب بگیرید.

نام کفپوش

قیمت

کفپوش پی وی سی

متری 221000 تا 257000 تومان

کفپوش طرح چوب

متری 229000 تا 290000 تومان

کفپوش لیمنت

متری 470000 تا 800000 تومان

کفپوش سه بعدی

متری 400000 تا 600000 تومان

کفپوش اپوکسی

متری 300000 تا 500000 تومان

کفپوش بتنی

متری 100000 تا 200000 تومان

از کجا باید کفپوش بخرید

از زمانی که به این فکر می افتید که دکوراسیون منزل خود را تغییر دهید یکی از کارهایی که در نظر دارید انجام بدهید این است که کفپوش و دیوارپوش خود را عوض کنید؛ این دسته از محصولات آنقدر تنوع گسترده ای دارند که انتخاب را برایتان سخت می کنند و تنها نکته ای که در زمان خرید کفپوش منزل باید به آن توجه داشته باشید این است که طرح و رنگ آن ها را متناسب با دکوراسیون خانه یا محل کار خود انتخاب نمایید.

آیا می دانید از کجا باید کفپوش بخرید؟ برای خرید کفپوش در ابتدا باید یک شرکت یا فروشگاه معتبر را انتخاب کنید تا خیالتان از بابت سطح کیفی محصولات تولیدی آن ها آسوده باشد؛ در این زمینه توصیه ما به شما خرید از فروشگاه کاغذ دیواری رونیا می باشد.

فروشگاه رونیا یکی از معتبرترین مراکز در حوزه بازسازی و تغییر دکوراسیون داخلی است که بهترین نوع کفپوش ها را تولید و آن ها را به صورت ضمانت شده در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد؛ تنوع انواع کفپوش، کاغذ دیواری و دیوارپوش در این فروشگاه به قدری بالاست که تمام افراد می توانند از آن محصولاتی که مدنظر دارند را در هر طرح و رنگی خریداری کنند و خریدی مفرح را برای خود به ارمغان آورند.

قیمت کفپوش

قیمت کفپوش به متریکی های متعددی بسته به اینکه کفپوش پی وی سی ، کفپوش پلاستیکی، کفپوش چوبی و  نیز جنس و کیفیت متریال مختلف استفاده شده متغییر می باشد. برای مثال جنس چوب بکار برده شده در کفپوش چوب طبیعی می تواند متریکی در قیمت کفپوش شما باشد.

انواع کفپوش با بهترین قیمت از بهترین جنس و بیشترین تنوع

برای مشادهده مدل های پارکت لمینت اینجا کلیک کنید: پارکت لمینت

دارای انواع مختلفی است. به طور کلی کفپوش را می توان برای انواع ساختمان ها اعم از مسکونی، تجاری، اداری و غیره استفاده کرد.با توجه به نوع کاربری شما می توانید از کفپوش مناسب استفاده نمایید تا علاوه بر زیبایی، بالاترین کارایی را نیز تجربه نمایید. در تصاویر زیر می توانید انواع کفپوش ها را با مشخصات فنی و قیمت ببینید که بعضی از آنها جزء کفپوش های ارزان هستند.

کفپوش ارزان

کفپوش ارزان برای افرادی که توجه خاصی به قیمت می نمایند می تواند متریک مهمی باشد که مورد توجه قرار گیرد. کفپوش ارزان با قیمت مناسب توجه کاربران بسیاری را به خود جلب می نماید.

کفپوش سه بعدی

کفپوش سه بعدی از مدل های جدید کفپوش می باشد که به عنوان کفپوش مدرن عنوان می گردد. کفپوش سه بعدی طرح های متعددی را شامل می گردد که نظر مشتریان را به خود جلب می نماید.

کفپوش پلاستیکی

کفپوش پلاستیکی به دلیل ثابلیت شستشو برای محیط هایی مانند استخر و نیز سرویس مورد استفاده قرار می گیرد. کفپوش پلاستیکی استخر ، کفپوش پلاستیکی سرویس دستشویی رولی می باشد و بسته به میزان رولی که استفاده شده است با قیمت متعدد همراه می شود.

کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی سه بعدی در قیمت بالاتر نسبت به انواع دیگر کفپوش اپوکسی می باشد. 

کفپوش پی وی سی

کفپوش پی وی سیPVC کارایی بالایی را در میان انواع مختلف کفپوش به خود اختصاص داده است. کفپوش پی وی سی می تواند در رنگ های متعدد طراحی و تولید گردد.

خرید کفپوش پی وی سی جدید

کفپوش انواع مختلفی دارد که در ادامه با برخی از آنها آشنا میشویم:

1.کفپوش بتنی یکی از انواع کفپوش میباشد که مواد تشکیل دهنده آن از بتن میباشد و سطحی سیقلی دارد. از این نوع کفپوش برای فضاهای صنعتی و آپارتمان استفاده میشود ولی به دلیل اینکه کفپوش بتنی خاصیت سرد دارد باید قبل از نصب از سیستم گرمایشی در زیر آن استفاده نمود.

2.موزاییک از نام آشناترین نوع کفپوش میباشد که تمامی ما با آن آشنایی کامل داریم. موزاییک ابعاد و وزن سنگینی دارد و نصب آن نیز طولانی نمیباشد. کفپوش موزاییکی بیشتر در اتاق ها کابرد دارد و امروزه کمتر از آن در قسمت پذیرایی و آشپزخانه استفاده میشود.

3. از معروفترین و پرمتقاضی ترین نوع کف پوش میتوان به سرامیک اشاره نمود. کفپوش سرامیکی سطحی براق و بسیار زیبا دارد و در هر قسمت از منزل و یا محل کار میتوان از آن استفاده نمود. از نظر بهداشتی نیز در سطح بسیار بالاتری نسبت به برخی کفپوش ها قرار دارد.

4. نوعی از کفپوش که البته کاربرد آن فقط به برخی از نقاط منزل محدود میشود، کاشی میباشدو کاشی بیشتر در حمام و یا دستشویی کاربرد دارد و میتوان آنرا برای پوشش دیوارها نیز استفاده نمود.

5.  نوع دیگری از کفپوش که نیاز به نصب ندارد و تنها کافیست بعد از خرید آنرا پهن نمود، فرش میباشد. فرش از قدمی ترین نوع کفپوش است و ویژگی های فراوانی از جمله راحتی، سهولت در حمل و استفاده و جلوگیری از نفوذ سرما را دارد. برای انتخاب فرش بر خلاف سایر کفپوش ها باید ابعاد کوچکتری در نظرگرفته شود و کل کف پوشیده نشود.

6.موکت ها نیز همانند فرش از قدیمی ترین نوع کفپوش میباشد که طرفداران خاص خود را دارد. این نوع کفپوش رنگ بندی های متنوعی دارد و برخلاف فرش تمامی قسمت های کف را پوشش میدهد.

7. سنگ از انواع کفپوش میباشد که در هر خانه یا اداره ای مشاهده نمیشود. این نوع کف پوش تقاضای کمتری نسبت به سایر کفپوش ها بخصوص در ایران دارد. کف پوش سنگ بیشتر در کشورهای اروپایی و آمریکایی استفاده میشود و جلوه بسیار زیبایی دارد.

 

نمایش همه
علاقه مندی ها ()