جلوگیری از تعریق دیوار و بررسی علل رطوبت دیوار در زمستان

برای پیشگیری از تعریق دیوارها در منزل بهتر است که از یک دستگاه رطوبت گیر استفاده کنید به خصوص زمانی که در شهرهای شمالی و مرطوب سکونت دارید؛ تا حد امکان لباس هایتان را بیرون از محیط داخلی خانه خشک کنید و اگر در منطقه ای شرجی و با رطوبت بالا سکونت دارید، ساختمان هایتان را از کف تا سقف عایق بندی کنید و از تجهیزات تهویه ای مناسب نیز استفاده کنید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه جلوگیری از تعریق دیوار و دلایل بروز آن لازم است که ما را تا انتهای این محتوا دنبال کنید.
جلوگیری از تعریق دیوار و بررسی علل رطوبت دیوار در زمستان | دکوراسیون داخلی رونیا

جلوگیری از تعریق دیوار و بررسی علل رطوبت دیوار در زمستان: جلوگیری از تعریق دیوار یکی از دغدغه های همیشگی ماست. برای جلوگیری از تعریق دیوار باید اول به علت پیدایش رطوبت و تعریق دیوار‌ها پی ببرید. بعدازآن که دلیل تعریق را پیدا کردید، می‌توانید به فکر چاره برای آن باشید. زیرا که این مساله سبب زشتی در دکوراسیون داخلی منزل شما می‌شود.

 همچنین در این خصوص سوالی در ذهن ما ایجاد می‌شود که چرا در زمستان این اتفاق می‌افتد؟ در جواب این سوال باید بگوییم که رطوبت و تعریق دیوار ممکن است در اثر ایجاد میعان در فضای داخلی ساختمان و یا نفوذ آب از بیرون ساختمان به درون دیوار‌ها ایجاد شود.

[html_block id=”102540″]

جلوگیری از تعریق دیوار و بررسی علل رطوبت دیوار در زمستان | دکوراسیون داخلی رونیا

 همچنین دلایل بسیاری نیز وجود دارد که ممکن است علت رطوبت دیوار شما از آن باشد. امروزه راه حل های بسیاری از قبیل استفاده از دیوارپوش دکوراتیو و دیوارپوش پی وی سی وجود دارد که جهت رفع این مشکل استفاده می‌شود. در این مقاله به شرح جزئیات این مساله می‌پردازیم.

نشانه‌های تعریق دیوار در زمستان

برای جلوگیری از تعریق دیوار  باید نشانه های رطوبت و تعریق را بشناسیم. این علائم و نشانه‌ها ازقبیل: پوسته شدن گچ دیوار، ترک برداشتن گچکاری، تغییر رنگ، رشد قارچ و باکتری و کپک در قسمت‌های نم زده، بوی بد، آسیب دیدگی و در نهایت خرابی دیوار همه و همه براثر تعریق دیوار در زمستان ایجاد می‌شود. حال که شما با این نشانه ها آشنا شدید به راحتی می‌توانید راهکارهایی مناسب برای جلوگیری از تعریق دیوار در فصل‌های سرد پیدا کنید.

نشانه‌های تعریق دیوار در زمستان | دکوراسیون داخلی رونیا

آشنایی با علل رطوبت دیوار در زمستان

در شهرهایی که دمای هوا به زیر صفر می رسد و زمستانی یخبندان را دارند، رطوبت دیوار در زمستان آن شهرها بسیار اتفاق می افتد. زیرا که به دلیل یخ زدن آب نفوذ کرده به نما بعد از انبساط دچار ترکیدگی دیوارها می‌شود.

آشنایی با علل رطوبت دیوار در زمستان | دکوراسیون داخلی رونیا

برای حل مشکل الان با کارشناسان رونیا تماس بگیرید. تلفن همراه:   09121996816  

درحالت کلی علت رطوبت خانه در زمستان به عوامل متعددی وابسته است که لازم است برای جلوگیری از تعریق دیوار با این عوامل آشنا شوید. این عوامل عبارتنداز:

  • بارش برف و باران یا شستن نمای ساختمان در زمستان
  • نفوذ آب از درزهای نمای ساختمان  در صورت عدم درزگیری
  • پایین بودن کیفیت لاستیک اطراف شیشه ها  که سبب جمع شدن آب می شود.
  • غیر استاندارد بودن سایز و  نصب پنجره به پروفیل
  • راهیابی آب به دیوارها به دلیل نشت لوله کشی و سوراخ شدن لوله.
  • زندگی در منطقه ای با رطوبت بالا مثل استان‌های شمالی و جنوبی کشور.
  • منابع رطوبت داخلی
  • وارد شدن هوای مرطوب از تهویه هوا
  • رطوبت ناشی از بتن تازه، رطوبت موجود در حمام.
  • رطوبت ناشی از خشک کردن لباس در داخل منزل.

[html_block id=”101731″]

راهکارهای جلوگیری از تعریق دیوار در زمستان

برای جلوگیری از تعریق دیوار در زمستان لازم است که به یک سری نکات توجه کنید و آن‌ها را رعایت کنید. این نکات عبارتنداز:راهکارهای جلوگیری از تعریق دیوار در زمستان | دکوراسیون داخلی رونیا

  • برای جلوگیری از تعریق دیوار از دستگاه رطوبت گیر در منزل و یا محلی که نشانه‌های نم دیوار است استفاده کنید.
  • از عایق بندی مناسبی برای کف و سقف منزلتان استفاده کنید. این مساله برای شهرهای مرطوب از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • برای جلوگیری از تعریق دیوار از یک دستگاه تهویه مناسب استفاده کنید. این کار شما سبب گردش هوا و دفع رطوبت اضافی می‌شود.
  • در محیط های مستعد به نم از نگهداری بیش از اندازه گیاهان خودداری کنید. زیرا که گیاهان سبب افزایش رطوبت فضای داخلی منزل شما می‌شود.
  • جهت جلوگیری از تعریق دیوار از خشک کردن لباس‌ها در منزل بپرهیزید.
  • اگر منزل شما آپارتمانی و کوچک است، پس حتما از زمان دوش گرفتن خود بکاهید.
  • از دوش آب سرد بیشتر استفاده کنید. زیرا که آب گرم سبب ایجاد رطوبت بسیاری در فضای شما می‌شود.
  • برای جلوگیری از تعریق دیوار حتما به پنجره ها و وجود بخار در شیشه ها نیز توجه کنید و آن را کنترل کنید.
  • از دستگاه بوخور و بخارساز به طور مداوم استفاده نکنید زیرا که سبب ایجاد رطوبت در منزل شما می‌شود.
  • هر چه سریع تر برای جلوگیری از تعریق دیوار لباس‌ها را با استفاده از خشک کن ماشین‌ لباسشویی و باز کردن پنجره ها خشک کنید.
  • لوله های داخل دیوار را چک کنید. گاهاً ممکن است به دلیل نشت آن‌ها دیوار شما نم پس دهد.

تعریق دیوار | دکوراسیون داخلی رونیا

کلام آخر

برای رفع و جلوگیری از تعریق دیوار می‌توانید بدون تخریب و بسیار راحت از انواع دیوارپوش های موجود در رونیا استفاده کنید. دیوارپوش سه بعدی و دیوارپوش توپر ازجمله از این محصولات هستند که دارای تنوع بالایی می‌باشند. مجرب ترین و حرفه‌ای ترین کارشناسان فنی رونیا برای رفع مشکل شما آماده هستند.

امروزه این دیوارپوش‌ها علاوه‌بر زیبایی عایق رطوبتی نیز هستند. هرکدام از این دیوارپوش‌ها در جلوگیری از تعریق دیوار شما نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.

برای جلوگیری از تعریق دیوار، می‌توانید از پوشش ضد رطوبت دیوار استفاده کنید. رونیا با انواع دیوارپوش ها زیبایی را به منزل شما هدیه خواهد کرد. به طور کل با استفاده از دیوارپوش‌های ما مشکل رطوبت شما ریشه کن خواهد شد.

‌شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این محصولات با توجه به نوع کاربری و فضای نصبی خود با برقراری تماس با همکاران ما مشاوره کامل انجام دهید. ما پاسخ تمامی سوالات شما را خواهیم داد و شما را به بهترین شکل راهنمایی خواهیم کرد. همچنین متناسب با بودجه شما بهترین راه حل را به شما پیشنهاد خواهیم کرد.  شما می‌توانید جهت مشاهده دیوارپوش‌های ارزان فروشگاه رونیا کلیک کنید.

دیوار پوش عایق رطوبت | دکوراسیون داخلی رونیا

ما انواع متنوع دیوارپوش‌ها را برای جلوگیری از تعریق دیوار در اختیار شما قرار داده ایم. فقط کافیست که شما مدل مورد نظرتان را انتخاب کنید و سفارش خود را در سایت رونیا ثبت نمایید. سپس شما محصول انتخابی خود را در کوتاهترین زمان ممکن در درب منزل تحویل خواهید گرفت.

نقشه  »»» آدرس مجموعه رونیا برای بازدید حضوری:

       شوروم مرکزی : فلکه دوم صادقیه ،برج گلدیس طبقه 11 واحد 1107 ( پارکینگ عمومی دارد)

[html_block id=”102540″]

 

72 پاسخ

  1. من گرمایش از کف دارم واحد من بالای پارکینگ هست هیچ لوله ابی از بین دیوار رد نشده ولی داخل دیوار همش عرق میکنه به طوری که پریز برق من از داخل خیس میشه و بوی نم از جای قفل چارچوب درب ها بیرون میزنه ولی نم از گچ بیرون نمیزنه یا گچ کفک یا زد نیست . چیکار باید بکنم از این داستان پیش اومده خلاص بشم خونه نوساز هست و من یکسال هست که میشینم تو واحدم

    1. با سلام و عرض ادب خدمت شما
      باید کارشناس به صورت حضوری از محل بازدید کند به همین منظور لطفا با واحد فروش رونیا تماس بگیرید.09121996816

  2. سلام این حالت اتفاق میفته این رطوبت موجود در کف خونه پس از گرم شدن لوله های کف گرمایشی تبدیل به بخار میشه و چون راه فرار کمی داره از داخل لوله های دور ور مثل لوله برق شروه به تبخیر میشه .. اگا کف شما پارکت باشه حتما باید فوم زیر پارکتوچک کنید که مخصوص کف گرمایشی باشه.. این رطوبت طی ۲۰ الی ۳۰ روزه برطرف میشه ..پس از روشن شدن پکیج .. در بعضی مواقع کمتر اگر هم باز برطرف نشد میتونید از تیم تخصصی رونیا نیز کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − پنج =