سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
جستجو بر اساس نوع
بر اساس رنگ
کالا برای:

کفپوش بیمارستانی

10 / 10
از 1 کاربر
مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

کفپوش بیمارستانی نیز باید آنتی باکتریال و بدون درز باشد تا هیچگونه آلودگی را به خود جذب نکند. دو نوع کفپوش بیمارستانی وجود دارد که یک نوع از آن مخصوص اتاق عمل و نوع دیگر مخصوص دیگر بخش ها میباشد. البته کفپوشی که در اتاق عمل به کار میرود قابلیت آنتی استاتیک دارد.

کفپوش بیمارستانی چه ویژگی هایی دارد؟

کفپوش بیمارستانی در برخورد با آب هیچگونه جذبی از خود نشان نمیدهد و همین عامل باعث میشود تا از ورود باکتری به داخل کفپوش تا حد زیادی جلوگیری شود. کفپوش بیمارستانی وزن کمی دارد و برای انتقال آن به هیچگونه مشکلی بر نخواهید خورد. میتوانید به راحتی کفپوش را به مکان دیگر انتقال داده و شستشو دهید. دوام کفپوش های بیمارستانی نسبت به سایر کفپوش ها بسیار بالاتر است و به حدود ۲۰ سال و یا بیشتر میرسد و مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و همچنین برخورد اشیا نوک تیز دارد که همین موضوع باعث شده تا عمر بالایی داشته باشد.

چرا استفاده از کفپوش بیمارستانی ضرورت دارد؟

کفپوش هایی که در بیمارستان ها استفاده می شوند باید کاملا آنتی باکتریال باشند و در سطح ایمنی بالایی قرار گرفته باشند؛ این دسته از پوشش های کف در برابر انواع آسیبات و ضربه ها بسیار محکم و مقاوم هستند و به دلیل متریال هایی که در ساخت شان به کار گرفته شده است امکان شست و شو بسیار راحتی دارند.

یکی از بهترین ویژگی هایی که می توان برای کفپوش بیمارستانی در نظر گرفت، لیز نبودن آن ها می باشد که ایمنی بالایی دارند و به هیچ عنوان باعث صدمه به کادر بیمارستان و بیماران نمی شوند.

معرفی انواع کفپوش بیمارستانی

کفپوش های بیمارستانی در انواع مختلفی به تولید می رسند و تنها قابل استفاده در مراکز درمانی هستند؛ این نوع کفپوش ها به دو شکل تایل و رولی به تولید می رسند که به جهت گسترده بودن مراکز درمانی، در بیمارستان ها اغلب از نوع رولی محصولات نام برده استفاده می کنند که هم راحت تر نصب می شوند و هم این که پروسه نصب را کوتاه تر می کنند و می توانند که مساحت بیشتری را پوشش دهی کنند.

در معرفی انواع کفپوش های بیمارستانی می توان به کفپوش آنتی استاتیک ، کفپوش ضد الکتریسیته و کفپوش کانداکتیو اشاره داشت که هر کدام از این پوشش ها برای پوشاندن کف قسمت های مختلفی از مراکز درمانی و بیمارستان ها استفاده می شوند و نمامی آن ها خاصیت آنتی باکتریالی دارند.

در انتخاب کفپوش بیمارستانی باید به چه نکاتی توجه داشت؟

  • کفپوشی که برای بیمارستان انتخاب می کنید باید به صورت رولی باشد تا هم قیمت آن به صرفه تر در نظر گرفته شود و هم این که نصب آسوده تری داشته باشد.
  • کفپوش های بیمارستانی باید از مقاومت و دوام بالایی در برابر شوینده ها و فشار برخوردار باشند؛ از این رو بهتر است که برای پوشش کف بیمارستان از کفپوش های پی وی سی استفاده کنید.
  • به طرح و رنگ کفپوش های بیمارستانی اهمیت دهید و کفپوش هایی را انتخاب کنید که در عین سادگی زیبا هستند و می توانند فضای جذاب و آرامبخشی را برای این محیط ها به وجود آورند.
آخرین بازدید های شما
نمایش همه
علاقه مندی ها ()