سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ
کالا برای:

قرنیز

10 / 10
از 1 کاربر
مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

قرنیز در پایین دیوار به صورت طولی نصب شده و علاوه بر زیبایی و تاثیر مستقیم برحفظ سلامت و بهداشت فضای خانه، محافظت از آسیب دیوار در برابر ضربه توسط وسایل منزل و جلوگیری از ورود مستقیم رطوبت و آب از کف به دیوﺍر را بر عهده دارد.

قرنیز دیوار انواع و مدل های مختلفی از قبیل سرامیکی، سنگی، پی وی سی و چوبی می باشد که قیمت هر کدام بسته نوع متریال آن متفاوت می باشد.

با رشد صنعت ساختمان و همچنین پیشرفت هنر طراحی و گسترش سبک های معماری، توجه به جزئیات اجرایی و زیبایی کار در اهمیت امور قرار گرفته است. در همین راستا قرنیزها را می توان بخش جدایی ناپذیر طراحی داخلی دانست.

مهم ترین مطلبی که پیش از انتخاب این محصول باید مد نظر داشت جنس آن می باشد. در بازار این محصول با متریال های مختلف از جمله چوب، سنگ و سرامیک موجود می باشد. در بین انواع آن قرنیز چوبی با توجه به اینکه به شدت قابلیت سفارشی سازی دارد تنوعش بسیار بالا است.

این محصول در پایین دیوار به صورت طولی نصب شده و علاوه بر زیبایی و تاثیر مستقیم برحفظ سلامت و بهداشت فضای خانه، محافظت از آسیب دیوار در برابر ضربه توسط وسایل منزل و جلوگیری از ورود مستقیم رطوبت و آب از کف به دیوﺍر را بر عهده دارد.

قرنیزها در اندازه ها و ابعاد استاندارد در بازار موجود هستند و با توجه به کیفیت، مواد به کار رفته در آن، ارتفاع، قطر و کشور سازنده، قیمت متفاوتی دارند. در ادامه شما را با انواع این محصول بیشتر آشنا می کنیم .

اطلاعات تکمیلی قرنیزها

در گذشته ابزار های پارکت و کفپوش تنوع چندان زیادی نداشتند و عموما از طرح های تکراری استفاده می شد. در حال حاضر قرنیزها از نظر متریال به دو بخش چوبی و سنگی تقسیم بندی می شوند.

مهم ترین مزیت های قرنیز چوبی نسبت به نوع سنگی آن قابلیت استفاده آن در هر دو فضای مدرن و کلاسیک است و همچنین تنوع استفاده از ابزار های مختلف و عدم وجود محدودیت در رنگ آمیزی و به علاوه امکان تغییر ارتفاع آن از نکاتی است که می تواند نوع چوبی را نسبت به نوع سنگی در اولویت قرار دهد.

قرنیزها را می توان با ارتفاع 7 سانتی متر تا 20 سانتی متر ساخت ولی ابعاد استاندارد نوع چوبی آن برای طراحی داخلی بین 10 الی 15 سانتی متر می باشد، البته می توان برای فضا های بزرگ مانند لابی ساختمان، ارتفاع قرنیز را تا 20 سانتی متر افزایش داد.

عموما قرنیزهای ام دی اف دارای ضخامت 16 میلی متر می باشند و قرنیزهای تمام چوب را می توان از 16 میلی متر تا 25 میلی متر ساخت. عموما قرنیزهای چوبی از سه نوع ام دی اف پوششی، ام دی اف روکشی و  تمام چوب ساخته می شوند. رنگ مورد استفاده در قرنیزها عموما از نیم پلی استر، پلی اورتان و پولیش می باشد.

انواع قرنیزها

  • سنگی: این نوع از جنس و رنگ سنگ و سرامیک بوده و برای مکان هایی که کفپوش آن ها سنگ و یا سرامیک است، استفاده می شود. معمولا ارتفاع قرنیزهای سنگی بین 10 تا 15 سانتی متر است و زیبایی قرنیزهای چوبی را ندارند. امروزه به دلایلی همچون سنگین بودن ، قیمت بالا و پروسه طولانی اجرا، کمتر از این مدل استفاده می شود.
  • چوبی: قرنیز چوبی در فضا هایی که جنس کف آن ها از لمینیت و یا پارکت است به کار می رود. معمولا دارای ارتفاع 6،8،10 و یا 12 سانتی متر هستند. بهتر است در هنگام خرید به حساسیت بالای قرنیزهای چوبی و آسیب پذیری و پوسیدگی آن ها در مقابل آب و شستشو و تجمع موریانه در آن توجه داشت.
  • پی وی سی: یکی از جدید ترین قرنیزها است که به دو صورت تو خالی و تو پر تولید می شود و هرکدام از این دو نوع دارای یک سری مزایا می باشند. قرنیز پی وی سی دارای مزایای متعددی از جمله مقاومت بالا در مقابل آب و رطوبت، انعطاف پذیری بالا، تنوع در طرح و رنگ، تمیز شدن راحت، نصب آسان و دوام بالا در مقابل قرنیزهای سنگی و چوبی است و بیشتر مناسب فضا هایی با کفپوش سنگ، سرامیک یا لمینت می باشد. ارتفاع این نوع بین 7 تا 9 و گاهی 15 سانتی متر است.
  • ام دی اف: امروزه به محبوب ترین قرنیزها معروف است که در ابعاد و اندازه های مختلفی در بازار موجود است و بهترین گزینه برای ست کردن با پارکت و لمینت است. از مزایای نوع ام دی اف می توان به حمل آسان، مناسب بودن قیمت قرنیز پی وی سی و نصب سریع در کنار زیبایی اشاره کرد. معمولا در ارتفاع 10،9،7 و 15 سانتی متری موجود بوده و تقریبا می تواند پاسخگوی هر سلیقه ای باشد.

مزایای قرنیز پی وی سی

این نوع قرنیز از چند لایه مختلف پلاستیکی با خاصیت آب بندی تشکیل شده است که در رنگ ها و طرح های مختلف در بازار موجود است. قرنیز چوبی و یا طرح چوب یکی از محبوب ترین طرح ها می باشند و در رنگ های افرا، گردویی، لایت، جویز (قهوه)، نسکافه، آنتیک طلایی، چام و غیره موجود هستند. از مزایای استفاده این محصول می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • ضد آب
  • ضد حشره
  • نصب آسان
  • مقاوم در برابر پوسیدگی
  • تنوع در طرح و رنگ
  • قیمت مناسب
  • وزن کم

نکات کلیدی هنگام خرید

در صورتی که فضای منزل و یا محل کار شما کوچک است و یا ارتفاع سقف ها به اندازه کافی بلند نمی باشد بهتر است از قرنیز 7 الی 10 سانتی‌ متری استفاده نمایید و اگر ارتفاع سقف شما بیش از 3 متر بوده و یا مساحت آن بیشتر از 100 متر مربع می باشد ارتفاع 11 الی 20 سانتی متری می تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

پیشنهاد ما در انتخاب رنگ این محصول به این صورت می ‌باشد که سعی نمایید رنگ آن را یک یا چند پرده تیره یا روشن تر از رنگ کف انتخاب نمایید زیرا این تضاد رنگی باعث جلوه و زیبایی بیشتر در هر دو می ‌شود.

برخی از طراحان دکوراسیون رنگ و جنس را متناسب با رنگ درب ورودی، دکور چوبی، شومینه، کفپوش، دیوارپوش و کابینت انتخاب می کنند. اگر فضای منزل شما کوچک است بهتر است از قرنیزهایی با رنگ روشن استفاده کنید. اگر به سبک مینیمالیستی علاقه مندید بهتر است رنگ سفید آن را انتخاب نمایید.

قیمت قرنیز چوبی

طبیعتاً قرنیزهای تمام چوب به دلیل قیمت بالای چوب، گران تر هستند. در حالیکه نوع ام دی اف با رنگ پوششی ارزان ترین نوع قرنیز چوبی است.

قرنیزهای ام دی اف قیمت و ظاهری مناسب دارند اما از تنوع پایینی برخوردار هستند. از جمله عوامل تاثیرگذار در قیمت قرنیز روکش چوب، نوع فینیشینگ به کار رفته در آن می باشد.

در صورتی که قصد سفارش تا ارتفاع 30 سانت میتر دارید، مدل مد نظر شما سفارشی خواهد شد و بدیهی است که افزایش ارتفاع، منجر به افزایش قیمت نیز می گردد.

نمایش همه
علاقه مندی ها ()